Qui sóm

cardot tira

El Cardot és una associació cultural que va néixer el 19 de desembre de 1981.  Tot i que al llarg de la seva història ha dut a terme una gran varietat d’actes com passejades populars amb bicicleta, campionats de jocs de taula (Magic, Trivial, Uno, Domino, Monopoli, …), concursos per la televisió local RTVC, concursos de ball, col·loquis, conferències, etc, actualment es centra principalment en dues activitats força diferents.

Per una banda els CARDEJOCS, sessions de ludoteca que s’organitzen de forma mensual l’últim dissabte de cada mes, que atrauen a tots els amants dels jocs de taula de Cardedeu i rodalies, creant cada cop més afició.

cardejocs-daus logo

I per altra banda el CARDOTERROR, el festival de cinema de terror i fantàstic de Cardedeu. Cada any centrat en una temàtica concreta (vampirisme, terror espacial, homes llop, zombis… etc) i que té lloc habitualment a finals del mes d’Octubre. Durant el transcurs de l’acte principal, es projecten pel·lícules centrades en la temàtica de forma retrospectiva, des de les més antigues a les més actuals, es presenten exposicions, es conviden i es fan homenatges a personatges importants relacionat amb el gènere de terror i es realitzen altres activitats relacionades amb el món del cinema.

cropped-cropped-logo-cardoterror-new1-1024x195.jpg

Any rera any el CARDOTERROR va creixent i actualment forma part de la federació TAC (Terror Arreu de Catalunya) des dels seus inicis juntament amb altres festivals destacats de terror catalans amb l’objectiu de fomentar i popularitzar el genere, compartir experiències, públic i diferents recursos.

cardot logo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *